Tehnologija

Originalna Xiaomi olovka za Mi Pad 5 tablet trenutno je samo 62 EUR na EU skladištu Cafago webshopa!

Imate Mi Pad 5 i želite korištenje tog tableta dignuti na novi nivo? Možda za crtanje, arhitekturu i slično? Ili vam treba neki povoljan tablet s podrškom za olovku? Jedan od najzanimljivijih (i najpovoljnijih – a da su sposobni) je bez sumnje Xiaomi Mi Pad 5. Ovaj put na akciji je originalna olovka za taj tablet koju sada možete kupiti za samo 62.91 EUR na EU skladištu Cafago webshopa. Dostava je brza, a porez je već uračunat u cijenu tako da nemate nikakvih dodatnih troškova.

Olovka je ergonomski napravljena i lagana je. Na sebi ima dvije tipke. Jedna se može koristiti za npr. mijenjanje četkica dok crtate, a druga za screenshote. Olovka i dodaje jednu “novu” funkciju tabletu, a to je povlačenje iz gornjeg lijevog kuta za screenshot. Sampling rate olovke je 240 Hz, dok je osjetljivost na pritisak 4096 levela / stupnjeva. Više informacija o ovoj zanimljivom olovci možete pronaći na linku ispod.

Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3aDsRZk
Dostava: Brza i besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.

(Sponzorirani članak)

Objava Originalna Xiaomi olovka za Mi Pad 5 tablet trenutno je samo 62 EUR na EU skladištu Cafago webshopa! prenijeta sa portala Bajtbox.