Tehnologija

Samsung se razbacuje s Androidom (VIDEO) | Newsbox S02E45

Mnogi vlasnici Samsungovih telefona (barem onih relativno novih) ovih dana primaju obavijesti kako je OneUI 6, odnosno Android 14 spreman za preuzimanje na njihovim mobilnim mezimcima. Jedna od najhitrijih nadogradnji, barem što se broja modela koji su je već primili, je tu. Samsung prema mojem iskustvu nije nikada izbacio manje primjetnu nadogradnju, a nikad nisam bio zadovoljniji istom. Vidjet ćete i zašto, a bome i na koje je sve modele stigla.

Xiaomi tvrdi da oni koji se tvrodglavo drže svojih Poco F3 i Poco X3 Pro telefona sada konačno imaju prave modele za nadogradnju. U Kini su već predstavili tri nova modela iz Redmi serije koji kod nas stižu s Poco brendingom, a blago bi bilo reći da su im specifikacije barem na papiru odlične za cijenu. Praksu se nadamo provjeriti.

WhatsApp ima zgodnu stvar koja će olakšati život onima koji kriju svoje razgovore s određenim osobama, a Windows XP (barem njegovu ljepšu stranu) od sada možete imati i na džemperima. Točnije, vjerojatno ne možete ni to jer su se rasprodali u par minuta.

Sve ovo i još mnogo toga u novoj epizodi Newsboxa. Ne zamjerite što smo ju ranije izbacili, ali volim i ja nedjeljom odmoriti 😀 Uživajte u ostatku vikenda!

Objava Samsung se razbacuje s Androidom (VIDEO) | Newsbox S02E45 prenijeta sa portala Bajtbox.