Tehnologija

Apple je nezaustavljiv, a Xiaomi pomjera granice onoga što očekujemo od povoljnih telefona – Newsbox #8 (VIDEO)

Tjedan iza nas bio je prepun zanimljivih i bitnih događanja u tech industriji. Neke smo odlučili zanemariti kao npr. da je Spotify uklonio Neil Younga, a zadržao Joea Rogana. To je tema koja ne zanima mnogo publiku na našim prostorima, ali je zanimljiva zbog diskusije o moderaciji i cenzuri na velikim platformama. Umjesto toga fokusirali smo se na teme koje su nam ipak malo “bliže”. Npr. Xiaomi je predstavio novu Redmi Note 11 seriju, a ako do sada niste stigli pogledati o čemu se radi ovo vam je prilika.

Samsung je u međuvremenu potvrdio točan datum predstavljanja nove Galaxy S22 serije, a Apple se pohvalio rekordnim prihodima i profitom. Svaki put kada pomislimo da je Apple udario u plafon, oni pokažu da su još uvijek daleko od plafona. A ako već niste čitali vijesti, od cifre će vam se zavrtjeti u glavi. Bili smo čak slobodni da izračunamo koliko bi svaki stanovnik Bosne i Hercegovine dobio novaca kada bi Apple odlučio pokloniti profit iz zadnjeg kvartala. U PC svijetu dogodilo se nekoliko zanimljivih stvari kao što je najava Crysisa 4 i objavljivanje datuma prvih isporuka za Steam Deck. Sve to i puno više možete pronaći u novoj epizodi Newsboxa ispod.

Ako želite imati neograničen promet za Instagram, Facebook i Twitter, te bi vas obradovalo 20 GB mobilnih podataka mjesečno, bacite pogled na Eronetovu Hej Social Unlimited opciju na linku – https://bit.ly/3IS0LVR (traje do 31.01.2022.)

Objava Apple je nezaustavljiv, a Xiaomi pomjera granice onoga što očekujemo od povoljnih telefona – Newsbox #8 (VIDEO) prenijeta sa portala Bajtbox.