Tehnologija

Xiaomi 11T Pro konačno počinje primati MIUI 13

Xiaomi 11T Pro pripada premium ponudi Xiaomija sa svojim Snapdragon 888 čipsetom i vodećim Samsung HM2 senzorom od 108 MP. Međutim, Xiaomi je već izbacio Android 12 ažuriranja za svoje jeftinije uređaje kao što su Redmi 10, Redmi Note 10 i Redmi Note 10 Pro dok Xiaomi 11T Pro još nije primio nikakve vijesti o svom ažuriranju na Android 12.

Pa, dobra vijest je da je Xiaomi od danas službeno pustio stabilno ažuriranje MIUI 13 bazirano na Androidu 12 korisnicima Xiaomi 11T Pro diljem svijeta! Budući da je ažuriranje na putu, evo par stvari o njemu koje bi trebali znati sljedeće.

Od novih značajki potrebno je obratiti pozornost na 3 stvari:

1.Xiaomi je dodao novi widget ekosustava s podrškom za aplikacije.

2.Nova linija super pozadina dodana je u MIUI 13 pod nazivom “Kristalizacija”.

3.Aplikacije se mogu otvoriti kao plutajući prozori izravno s bočne trake.

Za optimizaciju sustava, također treba imati na umu 3 stvari:

1.Poboljšana ukupna stabilnost sustava u MIUI 13.

2.Poboljšana podrška za pristupačnost za aplikacije sustava Telefon, Sat i Vremenska prognoza.

3.MIUI je općenito praktičniji i intuitivniji.

Iako je lista promjena poprilično kratka od Xiaomija se očekuje da ubaci više značajki i dodatno optimizira sustav u nadolazećim nadogradnjama.

Xiaomi 11T Pro prvobitno je lansiran na globalnoj razini prije nešto manje od pola godine. Na uređaju je bio predinstaliran MIUI 12.5 baziran na Androidu 11. Tijekom predstavljanja, Xiaomi je donio sjajne vijesti za kupce Xiaomi 11T i 11T Pro; da će njihovi telefoni primiti 3 glavna ažuriranja OS-a Android i 4 godine sigurnosnih ažuriranja.

No neki kupci su ubrzo bili i razočarani silnim greškama u radu koje je imao, zato se nadamo da se neće ponoviti iste stvari s ažuriranjem na MIUI 13.

Objava Xiaomi 11T Pro konačno počinje primati MIUI 13 prenijeta sa portala Bajtbox.