Edukacije

Radionica: Power BI: Analiza i vizualizacija podataka

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Dobrodošli na dvodnevnu intenzivnu radionicu posvećenu jednom od najmoćnijih alata za analizu, vizualizaciju i interpretaciju podataka – Microsoft Power BI. U današnjem svijetu poslovanja, sposobnost da brzo i precizno razumijemo podatke i izvučemo relevantne informacije postala je ključna za donošenje informisanih odluka. Upravo to je ono što Power BI omogućava – transformišući gomilu brojeva i informacija u smislene uvide koji pokreću vaše poslovanje naprijed.

Vaše iskustvo na ovom kursu neće biti samo suhoparno učenje. Bit ćete dio interaktivne zajednice koja postavlja pitanja, rješava izazove i zajedno stvara duboko razumijevanje Power BI alata. Nakon završetka edukacije, ne samo da ćete biti u mogućnosti da kreirate izvještaje, već ćete imati i samopouzdanje da analizirate podatke sa dubljim razumijevanjem.

Pridružite nam se na ovom dvodnevnom putovanju ka vještini efikasnog upravljanja podacima. Zajedno ćemo istražiti mogućnosti koje Power BI pruža i stvoriti osnovu za vašu buduću excelenciju u analizi podataka.

Ova edukacija nije samo još jedna obuka; to je prilika da zaronimo dublje u svijet analize podataka i ovladamo vještinama koje će vas izdvojiti kao stručnjaka u oblasti. Tokom dva intenzivna dana, vodimo vas na putovanje kroz tehnike Power BI ekosistem.

S ponosom vam predstavljamo da će edukaciju voditi Dennis Ramulić, stručnjak za Power Platformu (Power BI, Automate i Apps), ostale Office 365 aplikacije te digitalizaciju poslovanja, podatkovnu analitiku, Lean, BPM i RPA.

Više o edukaciji

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -