Edukacije

Seminar: Prodajne vještine i prodajne tehnike

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Opis:

Prodaja je danas sve. Prodajom se bave i oni koji nisu svjesni da se njome uopće bave. Želite sa sastanka otići tako da ste maksimalno povećali ratu zaključivanja poslova? Želite da baš vaš projekt dobije zeleno svjetlo?

Znate li da većina osoba nema problema sa zaključivanjem prodaje već s otvaranjem prodajnog razgovora gdje u startu pogriješe i nikad niti ne dobiju priliku zaključiti prodaju? Znate li koliki je trošak ako je vaš prodajni predstavnik utrošio mjesec dana na dogovaranje sastanaka od kojih nije ništa prodao ili mu je rata konverzije ispod 20%? Da li često na sedmičnom sastanku slušate da je jedini problem u prodajnom razgovoru bila cijena proizvoda? Ako mislite da je problem cijena, najčešće je problem način na koji prodajete. 

Prodajne i komunikacijske vještine su dvije najbitnije vještine za ostvarenje postavljenih ciljeva te ih trebate razvijati bez obzira kojim se poslom bavite.

Pohađanjem ove edukacije saznati ćete kako pregovarati u prodaji, osnovno o psihologiji prodaje, kako kupac odlučuje o kupovini, načinima pripreme za prodajne razgovore, kako koristiti neverbalnu komunikaciju u prodaji, kako uspješno otvoriti prodajni razgovor i pobuditi interes kod kupca, kako uspješno rješavati prigovore, kako zaključiti prodaju i ostvariti dugoročnu saradnju, koje su osnovne greške koje morate izbjeći u prodajnom procesu, koje su prednosti i mane prodaje uživo, koje su prednosti i mane pisane i telefonske prodaje te ćete dobiti priliku za postavljanje pitanja predavačici i razmjenu iskustava s kolegama.

Kroz interaktivni seminar će vas voditi Ana Brajković, dugogodišnji iskusni direktor razvoja i prodaje.

Više o edukaciji

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -