Kompanije

Express Courier d.o.o. – međunarodna špedicije, skladištenja i transporta

Express Courier d.o.o., je osnovan 2010, kao kompanija za usluge iz oblasti Međunarodne špedicije, skladištenja i transporta, sa sjedištem u Sarajevu. Od 2011. godine, postali smo jedini ovlašteni zastupnik za UPS (United Parcel Service) u BiH. Brzo i efikasno pružamo usluge distribucije pošiljki na teritoriji naše zemlje, ali i inostranstva. Naš cilj je da klijentima pružimo pravo rešenje koje nudi efikasnost, brzinu i uštede.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

UPS je najveća svjetska kompanija za isporuku paketa i vodeći svjetski ponuđač specijalizovanih usluga brze pošte, transporta i logistike sa poslovanjem u više od 220 zemalja i teritorija širom svijeta. Osnovan je 1907. godine kao mala kurirska kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama, a danas je globalna kompanija sa jednim od najpriznatijih i najcjenjenih robnih marki u svijetu. Kao dio tog velikog sistema, u mogućnosti smo sve vaše pošiljke dopremiti u najkraćem mogućem roku i to po sistemu „od vrata do vrata“.

Od 1.novembra 2018. godine djelujemo i kao licencirani zastupnik za UPS SCS (UPS Supply Chain Solutions), odnosno dio smo logističkog sistema širom svijeta. Riječ je o usluzi koja prevazilazi standarde bh. tržišta, a UPS SCS sistem nudi ogroman spektar kvalitetnih i pouzdanih logističkih rješenja klijentima u preko 220 zemalja i teritorija, 14.000 destinacija te više od 600 zračnih luka širom svijeta. Koristeći UPS SCS mrežu, zračne luke u Sarajevu i regiji te pomorske luke Jadranskog mora kao i svoja kadrovska i softverska rješenja, Express Courier d.o.o. definitivno je u mogućnosti ponuditi rješenja i za najkompleksnije logističke izazove.

Ukoliko koristite usluge zračnog i pomorskog prevoza, veoma je važno da vaša pošiljka stigne tamo gdje treba i kada treba, a Express Courier d.o.o., preuzima odgovornost da istu otpremi ili dopremi na brz, efikasan i cjenovno prihvatljiv način. Također, bez obzira na to da li je vaša pošiljka otpremljena UPS brendiranim avionima ili preko drugih partnerskih avio kompanija – možete biti sigurni da će ona uvijek biti tretirana na najbolji mogući način.

Na bh. tržištu Express Courier d.o.o. prepoznat je kao ponuđač usluga UPS brze pošte, međutim, kroz sistem UPS SCS sada je u mogućnosti otpremati i dopremati i veće pošiljke kroz uslugu avio, pomorskog i multimodalnog transporta. Ono što našu kompaniju izdvaja od konkurentskih firmi je, osim djelatnika sa velikim iskustvom i znanjem iz oblasti logistike, široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -