Kompanije

Kreis BH d.o.o. – distributer poznatih brendova

Osnivač i vlasnik kompanije Kreis BH d.o.o. je švicarska firma Kreis Industiehandel AG sa centralom u Baselu (Švicarska) . Kreis BH funkcioniše kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, export-import, konsignaciju, nekretnine i usluge. Naša kompanija je na BiH tržištu prisutna od 1998.godine kao distributer poznatih brendova a ono što je zajedničko svim našim proizvodima je vrhunska kvaliteta.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Naši uposleni su uglavnom mladi, perspektivni ljudi. Smatramo da svakom zaposleniku pružamo edukaciju, usavršavanje i mogućnost napredovanja te prilikom popunjavanja novih složenijih radnih mjesta nastojimo pružati priliku zaposlenicima iz naših redova, što je do sada dalo dobre rezultate, a istovremeno je motivirajući faktor za sve zaposlene. Kompanija je stacionirana je na području općine Ilidža.

Kreis Industriehandel je investitor u kompaniju Vitaminka A.D. iz Banja Luke, koja se bavi proizvodnjom, odnosno preradom voća i povrća. Firma zapošljava oko 220 zaposlenika, a početna vrijednost investicije je bila oko 20 miliona KM. Osim u zemlje regije, Vitaminka izvozi u Evropu, SAD i Australiju.

Adresa
Tvornička 3, 71000 Sarajevo

Email:
kreisbh@kreis.ba

Web:
www.kreis.ba

Telefon:
+ 387 33 77 30 10

Fax:
+ 387 33 77 30 19

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -