Kompanije

Preko 55.000 aplikacija za kredite i pozajmice u IuteCredit BH

Pozajmice i krediti su danas nešto uobičajeno u životu odrasle osobe. Gotovo svako u jednom trenutku svoga života mora podići kredit, bilo to za kupovinu kuće ili stana, renoviranja prostora gdje živimo, školarinu ili pak pokrećemo neki novi posao. 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Bez obzira na razlog zbog kojeg moramo pozajmiti novac, mogućnosti profesionalnog financiranja danas su brojne i različite. Zašto onda ne bismo ovaj proces učinili maksimalno ugodnim i brzim?

IuteCredit BH, dio grupacije IuteCredit Europe, uspješno posluje na bh. tržištu već duže od tri godine. Od samog početka misija IuteCredit uvijek je bila pružiti svojim klijentima najbrže i najudobnije kreditno iskustvo iznad njihovih očekivanja.

Ovakav pristup klijentima je jedan od glavnih razloga zašto je upravo ova mikrokreditna organizacija prvi izbor mnogih. Od svog dolaska u našu zemlju pa do danas IuteCredit BiH je imalo preko 55.000 aplikacija za kredite i pozajmice.

IuteCredit se duboko temelji na iskustvu kupaca. Sam proces odobravanja kredita prvenstveno je proces izgradnje povjerenja, a ne financijski. Klijentima su u poslovnicama na raspolaganju savjetnici koji će ih detaljno voditi kroz cijeli proces i olakšati put do ostvarenja planova i snova. 

Odgovarajući na potrebe svojih klijenata, cijeli proces podnošenja zahtjeva za kredite i pozajmice je ubrzan i pojednostavljen. Uz pomoć revolucionarnog aplikativnog softvera, sposobnog za obradu i upravljanje podacima klijenata na siguran i brz način, vrijeme potrebno za odgovor našim klijentima je maksimalno smanjeno, na njihovo iznimno zadovoljstvo. Jednostavno se ispuni online aplikacija na www.iutecredit.ba ili preko MyIute aplikacije dostupne za android i IOS sisteme, a odgovor ubrzo slijedi.

MyIute aplikacija nosi i dodatne pogodnosti, kao što kao što su redovne obavijesti o mogućnostima kupovine po principu “Kupi sada, plati kasnije” koja se može aktivirati putem IutePay usluge.

Za sve informacije zainteresirani klijenti se mogu obratiti ljubaznim Savjetnicima za klijente u IuteCredit poslovnicama, a svoj novac mogu preuzeti putem banaka. Kako bi svoje usluge još više približili klijentima, IuteCredit od ove godine isplate kredita vrši i preko BH Pošte, svakim danom, i subotom i nedjeljom. 

Informacije o uslugama i zahtjeve za kredit klijenti mogu podnijeti svaki dan jer je MyIute aplikacija dostupna svaki dan 24/7.

Važan uspjeh u strategiji rasta, ali posao nije završen.

MKD IuteCredit BH d.o.o. se trudi naći rješenja i za najzahtjevnije potrebe klijenata pružajući inovativne potrošačke kredite. Vizija društva je pružiti klijentima takvo korisničko iskustvo koje će svim klijentima dati punu podršku u vođenju ličnih finansija, upravljanja gotovinom i mudre kupovine na rate, a svakim su danom sve bliže i bliže njenoj materijalizaciji uz pomoć digitalizacije i novih tehnologija.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -