Kompanije

TERMONIT d.o.o. Zenica

TERMONIT d.o.o. ZENICA je kompanija osnovana u Zenici 2015. godine sa sjedištem u centru Zenice u Ulici Londža 128-A, Poslovna zgrada ROMAII.

Kroz dugogodišnje iskustvo u oblasti izvođenja radova, koordinacije i izvođenja remonata i održavanja termoenergetskih, procesnih i drugih postrojenja, kao što su željezare, termoelektrane, cementare, hidroelektrane, rudnici i druga postrojenja širom BiH i izvan, razvili smo se u kompaniju koja je u mogućnosti da zajedno sa svojim domaćim i inostranim partnerima ponudi kompletna idejna i izvedbena tehnička rješenja dijela ili čitavih postrojenja kao i realizaciju tih rješenja, posebno u oblasti energetike i procesne industrije. 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

U skladu sa potrebama tržišta konstantno obogaćujemo znanjem naš kadar koji čini tim vrsnih inženjera, tehničara i visokokvalifikovanih majstora iz oblasti energetike, automatizacije, konstrukcionog mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva. Osposobljeni smo da organizujemo i ponudimo mobilne ekipe inženjera i majstora raznih profila (bravara, montera, zavarivača REL, TIG, MAG/MIG postupkom za grupe materijala W01, W02, W03 i W11, hidro i termoizolatera, farbara i dr.) sa potrebnom mehanizacijom, opremom i alatima za rad u Bosni i Hercegovini i inostranstvu. Mobilne ekipe za kontrolu bez razaranja (NDT kontrola) prate poslove koje izvodimo

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -