Kompanije

Ze-Steel d.o.o. Zenica izvozi 80 posto proizvodnje u zemlje EU

Ze-Steel je nastao 2008 godine, kontinuiranim radom i svakodnevnim usavršavanjem radnika firma je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva i van granica Bosne i Hercegovine. Danas izvozimo 80% godišnje proizvodnje u zemlje Europske Unije, a najprisutniji smo na tržištima Italije, Mađarske, Poljske i Češke, Slovačke te u zemljama regiona. Stalnim ulaganjima u proizvodnju i diversifikacijom aktivnosti nastojimo povećati prisustvo i u ostalim zemljama Europske Unije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Kvaliteta proizvoda i brzina isporuke do kupaca, pokazali su se kao dobitna kombinacija zbog koje smo već 12 godina pouzdani partneri mnogobrojnih firmi na europskom tržištu, kako velikim trgovcima tako i prerađivačima.

Od 2011 godine Ze-Steel je počeo sa proizvodnjom svijetlo-vučene žice, koju uglavnom plasira na domaćem tržištu kao i u zemljama regiona.

Krajem 2019 godine, prepoznali smo potrebu tržišta za galvanskim cinčanjem i odlučili dalje diversificirati aktivnosti značajnim ulaganjem u dvije linije za galvansko cinčanje, ukupnog kapaciteta cca.600 t na mjesečnom nivou. Kompletan investicijoni ciklus i pokretanje proizvodnje je planiran u prvoj polovini 2020 godine.

Kontakt

Zmaja od Bosne bb, 72000 Zenica
+387 32 201 860
info@ze-steel.ba
galvano@ze-steel.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -