Nekategorisano

Edukacija: Bb glow

Edukacija za BB GLOW – 12.6. u Mostaru!Cijena 220 KMBB Glow je trenutno jedan od najpopularnijih tretmana za poboljšanje izgleda kože lica, uklanjanja bora i poboljšanja tena kože. Ovaj tretman je namjenjen za eliminiranje podočnjaka (prekriva tamne kolutove oko očiju), hiperpigmentacije, diskoloracije kože (ujednačava ten), proširenih pora (minimizira pore), gubitka elastičnosti, suhe kože (dubinski hidratizira kožu), umorne kože te crvenila.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Ova edukacija je namijenjena za osobe koje žele uvesti jedan novi i inovativni tretman u svoju ponudu, a koji je sve traženiji na tržištu.Osim teorijskog dijela, edukacija je većinom bazirana na praktičnom radu gdje polaznice edukacije vježbaju na modelima.

Sadržaj edukacije:– Uvod– Osnovne informacije o tretmanu– Anatomija lica– Analiza i tipovi kože– Proizvodi koji se koriste za ovaj tretman– Funkcija i komponente proizvoda– Tehnike tretiranja BB Glow za različite tipove kože– Rad sa mašinicom za BB Glow– Učinci ovog tretmana– Pravilno održavanje kože nakon tretmana– Praktični rad polaznica edukacije

Cijena edukacije je 220 KM, a u cijenu je uračunata skripta tj. uputstvo za rad, sav materijal i sredstva za rad za izvođenje edukacije te certifikat kao dokaz uspješno završenog tečaja.

Prijave primamo do 9.6.2021. do 12,00 sati.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN! Svi polaznici naših programa imaju punu podršku i poslije završetka edukacije, te popuste za ostale tečajeve.Za prijavu i sve dodatne informacije možete nam se javiti na mob. 063 620 355

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -