Tehnologija

Apple Vision Pro se prodaje i u BiH – kupiti naočale ili automobil?

Appleov novi AR/VR uređaj oko kojeg se digla prašina prošle godine – Vision Pro – napokon se našao u prodaji, i to prvo u SAD-u 2. veljače. Svi zainteresirani mogu ga kupiti u američkim Appleovim trgovinama i na američkoj web stranici po cijeni od 3500 dolara za uređaj s 256 GB pohrane.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

“Došlo je doba prostornog računalstva”, rekao je izvršni direktor Tim Cook. “Apple Vision Pro je najnapredniji uređaj za potrošačku elektroniku ikada stvoren. Njegovo revolucionarno i čarobno korisničko sučelje redefinirat će način na koji se povezujemo, stvaramo i istražujemo.”

Vision Pro je predstavljen na 2023 Worldwide Developers konferenciji prošlog lipnja. Radeći na novom visionOS-u, uređaj poput skijaških naočala nudi impresivno sučelje, kojim se u potpunosti upravlja rukama, očima i glasom korisnika.

Ipak, kako kod nas (a pogotovo u BiH) sve kasni, tako i ovaj megapopularni uređaj još ne možete kupiti kod ovlaštenih prodavača. Tu na scenu uskaču preprodavači na popularnim stranicama za oglašavanje.

Pregledavajući bespuća najpopularnijeg bh oglasnika našli smo jedan zanimljiv oglas. Naime, jedan profil naveo je kako prodaju ovaj uređaj po narudžbi za doista nevjerojatnu cijenu – 10 279 KM iliti 5255,50 EUR!

Slobodno si dajte trenutak da vam mozak obradi ovaj podatak. Usporedbe radi, za tu cijenu na istom oglasniku možete naći jako dobar rabljeni automobil!

Ipak, vjerujemo da čak i s ovom cijenom, postoji velik broj ljudi koji će se odlučiti na kupnju ovog uređaja prije nego dođe na naše tržište putem službenih kanala.

Ako takvi postoje među čitateljima našeg portala, link za kupovinu imate ovdje – na vlastitu odgovornost!

Objava Apple Vision Pro se prodaje i u BiH – kupiti naočale ili automobil? prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -