Tehnologija

EA i Ascendant Studios otkrivaju detalje o Immortals of Aveum

Prema najavi, EA-ova nova igra Immortals of Aveum bit će dostupna za igrače od 20. srpnja za tri platforme: PC, PS5 i Xbox Series X. Ova igra kombinira elemente pucačine iz prvog lica sa magijama, te će biti prilagođena samo za jednog igrača. Immortals of Aveum najavljen je na dodjeli nagrada The Game Awards 2022 putem kratkog teasera koji otkriva samo osnovni koncept igre.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Ascendant Studios, studio koji razvija Immortals of Aveum, sastavljen je od iskusnih stručnjaka koji su osvojili nekoliko nagrada u igraćoj industriji. Igra je u razvoju već pet godina, a iako je prvotni trailer uspoređivan s drugim igrama, kao što je Avowed, Immortals of Aveum trebala bi imati svoj jedinstveni identitet prilikom izlaska u srpnju.

EA je objasnio kako se radnja Immortals of Aveuma vrti oko Jaka, lika koji će se pridružiti elitnom redu borbenih magova gdje će usavršavati svoje moći. U igri postoje tri kategorije magije: plava, zelena i crvena, a igrači će moći kombinirati napade dok istražuju fantastični svijet Immortals of Aveuma. Darren Barnet, koji je poznat po ulozi u seriji “Never Have I Ever”, glumit će lik Jaka, a Gina Torres, koja je poznata po ulozi u seriji “Firefly”, pozajmit će glas liku General Kirkan. General Kirkan regrutira Jaka da se pridruži Redu besmrtnika nakon što otkrije da Jak pripada skupini zvanoj ‘Unforeseen’, odnosno osobe koje u početku nemaju magične moći, ali ih kasnije u životu tajanstveno razviju.

Kada se Immortals of Aveum pojavi 20. srpnja, koštat će slično kao i ostale AAA igre na tržištu, što znači da će cijena na konzolama biti 70 dolara. Međutim, igrači na računalima morat će platiti samo 60 dolara. Nije objašnjeno zašto postoji razlika u cijeni između verzija za konzole i verzije za računala.

Objava EA i Ascendant Studios otkrivaju detalje o Immortals of Aveum prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -