Tehnologija

Elden Ring DLC, visoko na listi prioriteta za FromSoftwere

Nakon godinu dana od izlaska, tvrtka koja stoji iza FromSoftwarea i Elden Ringa očigledno i dalje ima velike ambicije za igru, s mogućim planovima za značajno proširenje u budućnosti. To sugerira da će nadolazeći DLC vjerojatno biti još veći i značajniji od prvotnih očekivanja. S obzirom na to da je ovo jedno od najvećih i najvažnijih izdanja tvrtke FromSoftware do sada, lako je shvatiti zašto bi to bio veliki događaj.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

S obzirom na malo informacija o nadolazećem DLC-u Shadow of the Erdtree za Elden Ring, bilo je puno teorija o tome što bi ta ekspanzija mogla obuhvaćati. S obzirom na dosadašnje postignuće tvrtke FromSoftware, očekuje se nešto značajno i zanimljivo, ali konkretni detalji još uvijek su obavijeni tajnom, a najnovije kvartalno izvješće tvrtke Kadokawa Corporation moglo bi još više potaknuti ove špekulacije.

Kadokawa, tvrtka koja je vlasnik FromSoftwarea, objavila je kvartalno izvješće u kojem su otkriveni neki detalji o planovima za Elden Ring. Jedna od primjetnih, iako očekivanih, informacija je da prodaja Elden Ringa usporava, stoga Kadokawa i FromSoftware planiraju maksimizirati vrijednost igre kroz različite mjere u budućnosti, vjerojatno se odnoseći na nadolazeći DLC Shadow of the Erdtree. Ono što je posebno zanimljivo jest da je DLC za Elden Ring postavljen kao prioritet iznad nadolazeće nove igre Armored Core 6.

Do sada Elden Ring još nije dobio nijedan DLC, samo nekoliko značajnih ažuriranja. Nejasno je hoće li biti dodatnih DLC-ova za Elden Ring ili će se sam Shadow of the Erdtree pokazati dovoljno privlačnim da zadrži igrače na duže vrijeme.

Objava Elden Ring DLC, visoko na listi prioriteta za FromSoftwere prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -