Tehnologija

Evo odličnih cijena za Microsoft Office i Windows! Već od 6.14 EUR uz instant dostavu!

Provjereni Keysfan webshop nastavlja s odličnim akcijama, pa su tako vratili uspješni “Software Super Sale” gdje možete pronaći super popuste na razne Microsoft proizvode. Tako Windows 10 možete kupiti već od 6.14 EUR po licenci ako kupite “paket” s pet ključeva (za 30.74 EUR). Ako vam treba samo jedan ključ (za jedan PC) ne brinite i to je povoljno. Windows 10 Pro može biti vaš već za 7.49 EUR, a Windows 11 za 10.24 EUR.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Slična super ponuda ima i za Microsoft Office 2021. Paket od pet licenci možete kupiti za samo 70.68 EUR, što znači da je jedna licenca samo 14.13 EUR! Ako vam pak treba samo jedna licenca može biti vaša već od 27.31 EUR, a dodatnu uštedu možete postići ako se odlučite na Office 2016 koji je sada dostupan za samo 18.71 EUR. Najbolje od svega? Kupovina je iznimno jednostavna.

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod. Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Office 2021 već od 14.13€!

Specijalna cijena: Windows 10 Professional već od 6.14€!

62% popusta na Windows + Office pakete i ostalo (Uz kupon kod: BKS62)

Discover More Office >>

50% popusta na ostale Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Praktični alati za vaše računalo

(Sponzorirani članak)

Objava Evo odličnih cijena za Microsoft Office i Windows! Već od 6.14 EUR uz instant dostavu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -