Tehnologija

Evo u kojim će bojama i memorijskim opcijama stići Galaxy S24 serija

Samo je pitanje dana kada će kompanija Samsung objaviti datum predstavljanja Galaxy S24 flagship serije. Prema glasinama, to bi se moglo desiti u prvom mjesecu sljedeće godine. Malo je detalja ostalo nepoznato o ovoj seriji, a poznati leaker u najnovijem izvještaju otkriva detalje o bojama i memorijskim opcijama Galaxy S24 serije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Prema informacijama koje prenosi poznati leaker Tech Reve, Galaxy S24 stići će u memorijskim opcijama – 6/128 GB i 8/256 GB, što je pomalo razočaravajuće u 2024. godini za jedan flagship telefon. Telefon će navodno biti dostupan u četiri boje – sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj.

Samsung Galaxy S24+ navodno će također stići u dvije memorijske opcije, ali znatno jače u odnosu na Galaxy S24 i to 12/256 GB i 12/512 GB. Bit će dostupan u istim bojama kao i obični Galaxy S24.

Što se tiče najjačeg modela iz ove serije, Samsung Galaxy S24 Ultra, ovaj će telefon navodno biti dostupan u tri memorijske konfiguracije – 12/256 GB, 12/512 GB i 12 GB/ 1 TB. I ovaj će navodno stići u istim bojama kao i ostala dva modela, ali očekuje se da će Samsung ponuditi i neke dodatne boje za online kupovinu.

Prošle sedmice pojavile su se i prve informacije o mogućim cijenama Samsung Galaxy S24 serije. Tako će navodno Samsung postaviti iste cijene Galaxy S24 modela kao što su bile početne cijene Galaxy S23 modela, te će na taj način pokušati ostati konkurentan na tržištu flagship telefona, gdje Apple dominira. Ako se ove informacije ispostave tačnim, Galaxy S24 prodavat će se po početnoj cijeni od 799 dolara, Galaxy S24+ po početnoj cijeni od 999 dolara, dok će Galaxy S24 Ultra koštati 1199 dolara.

VIA

Objava Evo u kojim će bojama i memorijskim opcijama stići Galaxy S24 serija prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -