Tehnologija

Flash akcija! Lenovo tablet s 4 GB RAM-a samo 164 EUR na EU skladištu Cafago webshopa!

Evo jedne iznimno zanimljive ponude za Lenovo tablet s Cafago webshopa. Naime za samo 164 EUR možete kupiti Lenovo Xiaoxin Pad 10.6 koji ima odličan hardver za tu cijenu – Snapdragon 680 procesor, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, četiri Dolby Atmos zvučnika ali… radi se o kineskoj varijanti. Nažalost Cafago webshop nije naveo radi li se o varijanti s instaliranim globalnim ROM-om (što je često slučaj). Ako nema globalnog ROM-a, onda nemate Play Trgovine.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Inače ovo je nasljednik jednako uspješnog prošlogodišnjeg modela, te osim navednih stvari ima i 2K ekran, 7700 mAh bateriju, 8 MP prednju kameru i 8 MP stražnju kameru. U ponudi je i 6 GB /128 GB varijanta i to za samo 197.99 EUR. Kako se proizvod nalazi na EU skladištu porez je već uračunat u cijenu, a dostava je brza (do 5 radnih dana) i besplatna za sve zemlje članice EU. Više informacija možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3XO80Gt
Dostava: Brza i besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale EU zemlje.


(Sponzorirani članak

Objava Flash akcija! Lenovo tablet s 4 GB RAM-a samo 164 EUR na EU skladištu Cafago webshopa! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -