Tehnologija

Flash akcija! Windows 10 Professional već od 5.99 EUR, a Office 2021 od 13.79 EUR! Nadogradite na Windows 11 besplatno!

Provjereni Keysfan webshop nastavlja s fantastičnim akcijama, a ovaj put možete proći još povoljnije ako kupujete više ključeva tj. licenci odjednom. Npr. Windows 10 Pro možete kupiti za samo 7.25 EUR ako vam treba samo jedan ključ, no ukoliko kupite 5 ključeva cijena je samo 29.99 EURA! To je 5.99 EUR po ključu! Ista situacija je s popularnim Microsoft Office paketom. Naime licenca za pet računala je samo 68.96 EUR što ispada 13.79 EUR po računalu! Naravno imate opciju da kupite samo jednu licencu, ili čak starije verzije Officea za još nižu cijenu. Tu je i novi Windows 11, no ako vam se ne da davati malo više za njega, možete kupiti licencu za Windows 11 i besplatno nadograditi na Windows 11. Tu je i brojni drugi softver, ne samo od Microsofta, nego i drugih proizvođača. Najbolje od svega? Kupovina je jako jednostavna!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod. Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Specijalne cijene za Windows

Kupovina Office licence direktno od Microsofta je jako skupa, no na Keysfan Summer Sale, najnoviji Office 2021 je samo 26.69€! I

62% popusta na Office i bundle pakete (Kupon kod: BKS62)

Discover More Office >>

50% popusta na razne Windows verzije (Kupon kod: KSF50)

Discover More Windows >>

Praktični alati za vaše računalo

Discover More Tools>>>

(Sponzorirani članak)

Objava Flash akcija! Windows 10 Professional već od 5.99 EUR, a Office 2021 od 13.79 EUR! Nadogradite na Windows 11 besplatno! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -