Tehnologija

Honor Magic 6 Pro i Honor Pad 9 predstavljeni globalno! – Ovo su cijene

Honor je prošlog mjeseca u Kini predstavio Magic 6 seriju, a jučer je Magic 6 Pro predstavljen i globalno na MWC u Barceloni. Globalno je predstavljen i Honor Pad 9, kao i impresivni Honor Magic V2 RSR.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Honor Magic 6 Pro

Honor Magic 6 Pro odlikuju impresivne specifikacije s fokusom na kamere. Magic 6 Pro donosi novu generaciju onoga što kompanija naziva Falcon Camera sistemom, a tu je i AI Motiong Sensing funkcija koja detektuje kretanje i snimanje više kadrova i prije nego što pritisnete okičad za snimanje fotografije.

Iz Honora su obećali da će ovaj telefon dobiti 4 velike Android nadogradnje i 5 godina sigurnosnih zakrpi. Cijena telefona u Evropi je 1299 EUR, odnosno 1100 funti u Velikoj Britaniji za jedinu verziju 12/512 GB. Prednarudžbe su znatno povoljne, sa nižom cijenom od čak 300 EUR, odnosno 250 funti, a isporuke će početi sljedećeg mjeseca.

Sve detalje o Honor Magic 6 Pro telefonu pročitajte OVDJE.

Honor Pad 9

Pored Honor Magic 6 Pro telefona, Honor je jučer u Barceloni predstavio i Honor Pad 9. Ovaj tablet stiže sa Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 čipom i ogromnim ekranom od 12,1”. Stopa osvježavanja ekrana je 120 Hz, a rezolucija 2560 x 1600 piksela, omjera stranica 16:10.

Cijena Honor Pad 9 tableta je 300 funti, odnosno 349 funti sa tastaturom.

Honor Magic V2 RSR

Honor je u Evropi predstavio i impresivni Honor Magic V2 RSR sa cijenom od 2.700 EUR za jedinu verziju 16 GB / 1 TB. Prednarudžbe su već započele, a isporuke će krenuti sredinom sljedećeg mjeseca.

VIA

Objava Honor Magic 6 Pro i Honor Pad 9 predstavljeni globalno! – Ovo su cijene prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -