Tehnologija

Honor Pad 8 tablet je na sniženju na Cafago webshopu!

Ako ste u potrazi za novim tabletom po stvarno pristupačnoj cijeni, ne možete a da vas ne fascinira današnja flash ponuda Cafago- a, u kojoj je Honor Pad 8 snižen na 216 EUR! Ako vam je želja imati tablet u potpunosti posvećen zabavi, onda je pravo vrijeme da si darujete dugo iščekivani (kasni) božićni dar, a pritom uštedite novac.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Honor Pad 8 je tablet sa zaslonom FULLVIEW da 12″ s rezolucijom 2K (2000 x 1200 piksela), koji zahvaljujući omjeru kućišta i zaslona od 87% može stanjiti rubove do 7,2 milimetra . Unibody dizajn u metalu nudi zaobljene rubove za veću ergonomiju, dok ga težina od samo 520 grama čini savršenim za držanje u ruci čak i dulje vrijeme.

Uređaj je opremljen čipsetom Snapdragon 680 Qualcomm, uz 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Autonomija je, međutim, najbolja: 14 sati reprodukcije videozapisa i 59 dana čekanja zahvaljujući 7250 mAh koji se vraća u nekoliko minuta zahvaljujući podršci za brzo punjenje od 22,5 W. Operativni sustav instaliran na ovom tabletu je Android S prilagođen MagicUI 6.1 . Dostava je besplatna a više detalja saznajte na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3NExVNd
Dostava: Brza i besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Objava Honor Pad 8 tablet je na sniženju na Cafago webshopu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -