Tehnologija

Igor Radojičić novi član uprave Jarićevog „Planet softa“

BANJALUKA – Bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić novi je član uprave preduzeća „Plante soft“ u vlasništvu Vedrana Jarića.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Facebook Igor Radojičić

„Vrijeme je za novi profesionalni izazov i novi početak. Hvala grupaciji ’Planet soft’ na pozivu da se pridružim timu kao član uprave grupe. Od 1. oktobra stupam na poziciju člana Upravnog odbora grupe ’Planetsoft’, za strateški razvoj, nova tržišta i nove proizvode, te unutrašnju koordinaciju“, napisao je Radojičić danas na svom Facebook profilu.

Napisao je i da će nastojati da doprinese daljem razvoju ove regionalne kompanije, osvajanju novih tržišta i novih proizvoda u savremenim tehnologijama, te proširenju uspješnog poslovanja

„Radujem se novom početku. Za studente Elektrotehničkog fakulteta ostajem i dalje u nastavnom procesu na fakultetu“, naveo je Radojičić.

Da je Radojićić novi član „Planetsofta“ za CAPITAL je potvrdio i vlasnik kompanije Vedran Jarić.

„Tim ’Planet softa’ od danas je još jači jer imamo značajno pojačanje. Zadovoljstvo nam je što se grupaciji ’Planet softa’ i našem uspješnom timu pridružio Igor Radojičić, novi član uprave. Njegova stručnost i profesionalizam će, sigurni smo,  doprinijeti daljem razvoju i uspješnom poslovanju naše IT kompanije. U rješenja koja implementiramo, unosimo puno energije, truda i visoku profesionalnost, a tu viziju smo prepoznali i kod gospodina Igora Radojičića, te smo ga pozvali da nam se pridruži i drago nam je što je prihvatio”, kazao je Jarić.

Igor Radojičić, dugogodišnji član SNSD-a, povukao se iz političkog života nakon poraza na lokalnim izborima 2020. godine.

Nezadovoljan gubitkom najvećeg grada Srpske, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik tada je u izbornoj noći raspustio Gradski odbor ove stranke na čijem se čelu nalazio Radojičić.

Radojičić je nakon toga počeo da radi na ETF-u, a sve manje se pojavljivao u javnosti i na političkim događajima.

CAPITAL: M. Lj.

Objava Igor Radojičić novi član uprave Jarićevog „Planet softa“ prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -