Tehnologija

iPhone 15 Pro Max ima probleme s ekranom

Novi telefoni bili su izloženi mnogim problemima otkako su se pojavili, uključujući probleme sa strukturnim integritetom telefona, kao i probleme sa završnom obradom od titanijuma na kućištima telefona, do toga da se telefoni pretjerano zagrijavaju.

Sada se pojavio još jedan problem, koji je jednako ozbiljan, ako ne i veći od problema koji su se ranije pojavljivali, a ovaj put korisnici iPhonea 15 Pro Max prijavljuju probleme sa spaljenim ekranom.

Problemi sa spaljenim ekranom iPhonea 15 Pro Maxa neprihvatljivi su za proizvod koji dolazi iz Applea.

Prema reklamacijama nekih iPhonea 15 Pro Max korisnika, novi telefoni pate od nekih ozbiljnih problema sa spaljenim ekranom. Ne, nismo se vratili u ranu 2015. jer su problemi sa spaljivanjem ekrana još uvek prisutni, ali u svijetu u kom su OLED i sama tehnologija dosta napredovali, jednostavno ne vidimo takve probleme, barem ne na ostalim telefonima. Pogledajte sliku u nastavku i sami zaključite koliko loše ova situacija izgleda.

Gledajući slike, prilično je očigledno da nešto nije u redu s panelima na novom iPhoneu 15 Pro. Jasno da je spaljivanje ekrana već viđen problem s OLED displejima, ali to nije tako čest slučaj na telefonima. Povremeno se ti problemi jave na OLED televizorima koji su dugo u upotrebi, a čak ni tada problem nije tako ozbiljan kao ovaj koji se sada pojavio. Međutim kod iPhonea ovo nije izolovan problem, jer ga je već nekoliko korisnika prijavilo.

Još uvek nismo sigurni kako će Apple to riješiti. Međutim, ako imate problema sa spaljenim ekranom na vašem iPhone 15 Pro Max ili bilo kom drugom modelu, savjet je da kontaktirate Apple i tražite zamjenu, prenose Nezavisne.

Nadamo se da će Apple u skoroj budućnosti, objaviti zvaničnu izjavu o ovom problemu kako bismo mogli bolje da shvatimošto je uzrok za ovu neugodnu sitaciju za kupce telefona..

Haber.ba