Tehnologija

Iskusite priču Gospodara Prstenova iz perspektive Golluma

Jedan od najintrigantnijih likova iz svijeta J.R.R. Tolkiena je svakako Gollum, čije putovanje je od vlasnika Prstena do misteriozne i tajanstvene ličnosti privuklo pažnju brojnih fanova Gospodara prstenova. Sada, nova Lord of the Rings Gollum igra nudi jedinstvenu priliku da se zaronimo u ovog nevjerojatnog lika i istražimo njegovu tamnu i tajanstvenu priču.

Ova nova igra obećava da će nas odvesti na putovanje kroz Međuzemlje koje će nas ostaviti bez daha, dok pokušavamo sačuvati Gollumovu dušu i spriječiti da se ponovno vrati u vlasništvo Jednog prstena.

Tijekom Nacon Connecta prikazan je novi trailer za Lord of the Rings: Gollum, koji otkriva više detalja zapleta i priče. Trailer počinje s prikazom Golluma kako urezuje simbol Prstena u kamen, a potom se prikazuju scene iz igre. Radnja igre odvija se istovremeno s ranim poglavljima Prstenove Družine, kada Gollum počinje bježati iz Mordora i putuje kroz Međuzemlje kako bi došao do svog dragocjenog prstena. U traileru se prikazuju scene Golluma dok istražuje planine i tvrđave Mordora, kao i šume i vilenjačka naselja u Mirkwoodu.

Razvojni tim Daedalic Entertainmenta kaže da igrači trebaju koristiti Gollumovu agilnost i lukavost kako bi izbjegli opasnosti na ovom putovanju. Iako nije borac, igrači mogu očekivati da će u tišini ubijati one koji mu predstavljaju prijetnju ili se brinuti za njih na druge kreativne načine. Na temelju odluka koje donosite, izravno utječete na njegovu podijeljenu osobnost dok balansira između Golluma i Smeagola.

U igri susrećete poznate likove iz LotR svijeta, uključujući Gandalfa, raznih Wraithova i šumskih vilenjaka. Također ćete naići na druge likove poput orkovskih i ljudskih sluga Saurona te vilenjakinje koja pomaže Gollumu na njegovom putovanju.

Izlazak igre je odgađan u više puta, ali izgleda da ćemo je zaigrati na PC-u 25. Svibnja, a na konzolama je možemo očekivati krajem godine.

IZVOR/SOURCE

Objava Iskusite priču Gospodara Prstenova iz perspektive Golluma prenijeta sa portala Bajtbox.