Tehnologija

Jeste li znali da možete ovo u Instagramu? | Newsbox S02E12

Da Instagram uvede ovako snažnu opciju, a onda ju ne reklamira nigdje, to nisam očekivao. Pogotovo jer sam toliko puta čuo ljude da traže da se to uvede. Uglavnom, ako ste netko tko voli kopati po profilima drugih ljudi čak ako se međusobno i ne pratite, jedna sitna, ali bitna stvar je nova na Instagramu te će vam uvelike pomoći.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Pored toga, Motorola je predstavila možda i najisplativiji telefon ove godine, ChatGPT-u prijete različite sile zbog nesigurnosti korisničkih informacija, a za Samsung fanove imamo poprilično loše vijesti.

Naime, njihova cijela jedna Galaxy S serija je ovog tjedna izgubila softversku podršku. Uz to, za prafe „Fanove“ Samsunga stižu i loše vijesti u vezi prvih informacija o nadolazećem Samsung Galaxy S23 FE. Da, FE linija još nije ukopana niti spaljena, ali mogla bi biti i to od strane Samsunga nakon ovog kontroverznog poteza.

Googleov Bard se previše lako uživi u ulogu teoretičara zavjere pa ćete imati priliku pročitati njegovu verziju „planedmije“, a naš Josip je nakratko odletio u Grčku gdje je i u našoj regiji predstavljena Redmi Note 12 serija telefona s nikad više uređaja odjednom.

Sretan novi radni tjedan, sretni blagdani svima koji slave i uživajte u novoj epizodi Newsboxa.

Objava Jeste li znali da možete ovo u Instagramu? | Newsbox S02E12 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -