Tehnologija

Još tri Galaxy telefona primaju One UI 5.1

Samsung je zajedno sa Galaxy S23 serijom predstavio One UI 5.1, koja je najnovija podverzija One UI 5.0. Još tri Galaxy telefona počela su primati ovu nadogradnju.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Samsung Galaxy M32, Samsung Galaxy A04s i Samsung Galaxy F62, tri su nova telefona koja primaju One UI 5.1 nadogradnju.

Galaxy M32 dobija One UI 5.1 nadogradnju u Indiji s brojem firmvera M325FXXU5DWC1, a uključuje i sigurnosnu zakrpu za drugi mjesec 2023. godine. Vlasnici ovog telefona u Južnoj Americi nadogradnju dobijaju s brojem firmvera M325FVXX4CWC1, ali i sigurnosnu nadogradnju za treći mjesec ove godine.

Galaxy A04s dobija One UI 5.1 u nekim evropskim zemljama. Nadogradnja dolazi s brojem firmvera A047FXXU2CWBH i uključuje sigurnosnu zakrpu za treći mjesec ove godine.

I na kraju, Galaxy F62 također dobija nadogradnju na najnoviji One UI 5.1 u Indiji. Ona dolazi s brojem firmvera E625FDDU3XWB4, a i ovaj stiže sa sigurnosnom zakrpom iz trećeg mjeseca.

Osim Galaxy F62 telefona koji je dostupan samo u Indiji, ostala regionalne verzije Galaxy M32 i Galaxy A04s telefona trebale bi uskoro početi primati One UI 5.1 nadogradnju.

Iako se ne radi o značajno velikim promjenama, One UI 5.1 ipak sa sobom donosi mnoštvo novih korisnih funkcija. Međutim, Samsung je spremio hrpu sitnih novosti koje će olakšati korištenje Galaxy telefona. One UI 5.1 sa sobom će donijeti neke nove widgete, a poboljšane su i neke opcije koje se odnose na povezivanje. Određena poboljšanja stižu i u AR odjeljku, a poboljšane su i mogućnosti zaključanog ekrana. Sve detalje o One UI 5.1 nadogradnji pročitajte OVDJE.

IZVOR/SOURCE

Objava Još tri Galaxy telefona primaju One UI 5.1 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -