Tehnologija

Kako kupiti Office 2021 već od 13.39 EUR (više komada) ili Windows 10 za samo 6 EUR? Nova Keysfan akcija je tu s popustima do 62%!

Provjereni Keysfan webshop nastavlja s fantastičnim akcijama, a ovaj put fokus je na posebnim popustima koje možete ostvariti ako kupujete licence za više računala. Tako npr. Microsoft Office licencu za 5 računala možete nabaviti za nevjerojatnih 66.99 EUR! To je 13.39 EUR po licenci! Naravno, ukoliko vam je potrebna samo jedna licenca, uvijek imate tu mogućnosti i to za samo 26.99 EURA. Ista stvar je s Windowsima. Jednu licencu / ključ za WIndows 10 možete imati za samo 7.40 EURA, no ukoliko se odlučite na licence za dva računala (2 PC) cijena je samo 12.13 EUR (oko 6.06 EUR po licenci). Dodatne popuste možete ostvariti ako kupujete BUNDLE Windows + Office pa svakako dobro pregledajte ponudu prije kupovine. Najboljje od svega je što je kupovina na Keysfan webshopu iznimno jednostavna.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Zapravo kupovina je toliko jednostavna da se ne morate ni registrirati na stranici. Dovoljno je da dodate proizvod u košaricu, unesete kupon kod za popust (naveden ispod), osnovne podatke (od kojih je najbitniji email jer vam tu dolazi ključ) i odaberete hoćete li platiti karticom ili Paypalom. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod Ako vam je potrebna pomoć uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Do 62% popusta na Office 2021 i bundle pakovanja (Kupon kod: BKS62)

Sada je najbolje vrijeme za kupiti Windows 10 jer Keysfan nudi do 50% popusta na Windows ključeve.

Windows već od 6.06€ (Kupon kod: BKS50)

Ostale verzije: 62% popusta na Office i bundle pakiranja (Kupon kod: BKS62)

Discover More Office >>

50% popusta na razne Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Discover More Windows >>

Praktični alati za vaše računalo

Discover More Tools>>>

Objava Kako kupiti Office 2021 već od 13.39 EUR (više komada) ili Windows 10 za samo 6 EUR? Nova Keysfan akcija je tu s popustima do 62%! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -