Tehnologija

Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan

BEOGRAD – Kompanija za razvoj softvera preduzeća SAP, saopštila je da je Branislav Sekulović 1. aprila preuzeo funkciju generalnog direktora SAP Zapadni Balkan.

FOTO: Agencije

Sekulović će na ovoj funkciji biti odgovoran za oblikovanje i implementaciju kompanijske strategije u zemljama regiona, uz fokus na ubrzanu migraciju na „oblak“ (cloud computing) i podršku postojećim i potencijalnim klijentima „koji su na putu da postanu inteligentna preduzeća“, navodi se u saopštenju.

Sekulović se pridružio kompaniji SAP 2008. godine kao teritorijalni izvršni direktor prodaje.

„Sekulović je više od 18 godina u IKT industriji, a njegove prethodne uloge su podrazumevale koordinaciju i upravljanje prodajnim i pretprodajnim aktivnostima, kao i upravljanje složenim projektnim implementacijama tehničkih rešenja“, navodi se u saopštenju, prenosi Nova ekonomija.

Posle studija mašinstva na Univerzitetu u Beogradu, Sekulović je započeo karijeru u kompaniji Siemens IT Solutions and Services, gde je bio na različitim položajima kao stručnjak za prodaju, konsultant tima za predloge, a kasnije i vođa tima za predloge.Biznis.rs

Objava Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.