Tehnologija

Mask najavio direktan prenos borbe sa Zakerbergom: “Muškarci vole rat”

Magnati društvenih mreža se još od juna međusobno pozivaju na fizički okršaj u mješovitim borilačkim vještinama u areni u Las Vegasu.

“Prenos uživo borbe Zak vs.Mask će biti na Iksu. Sav prihod će ići u humanitarne svrhe za vojne veterane”, napisao je Mask rano jutro u objavi na Tviteru, ali nije iznio više pojedinosti.

Mask se nedavno na mreži pohvalio kako “tokom dana diže tegove i priprema se za borbu”“, dodavši da pošto nema vremena za trening, tegove nosi na posao.

Na pitanje jednog korisnika Tvitera koja je svrha borbe, Mask je odgovorio da je to “civilizovani oblik rata. Muškarci vole rat”, prenosi RTS.

Predstavnici kompanije “Meta” nisu odgovorili na Rojtersov zahtjev da komentarišu Maskovu objavu, ali je neko već iskoristio priliku da sa Zakerbergovog lažnog profila odgovori: “Svi znamo da ćeš ti da izgubiš”.

Čitava senzacija je započela kada je Mask u objavi 20. juna napisao da je “spreman za borbu” sa Zakerbergom, koji trenira džiudžicu.

Dan kasnije je tridesetdevetogodišnji Zakerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavljivao fotografije mečeva u kojima je odneo pobjedu, zatražio od Maska da mu “samo javi lokaciju” predloženog okršaja, na što je Mask odgovorio “Vegas Oktagon”, misleći na dvoranu u kojoj se održavaju mečevi prvenstva u mješovitim borilačkim veštinama (MMA).

Mask je obećao da će početi da trenira ukoliko borba bude dogovorena.

Haber.ba