Tehnologija

Najčudniji problem s kamerom na telefonu… do sada! – Newsbox #41 (VIDEO)

Ovaj tjedan smo imali priliku svjedočiti jednom od najbizarnijih bugova s kamerom na telefonu ikada. Osobno, u svim ovim godinama što pratim tehnologiju i pišem o njoj, nikada nisam sreo ništa slično. U slučaju da ne znate, radi se o onom čudnom ponašanju iPhone 14 Pro kamere kada je pokušate koristiti u TikToku ili Snapchatu. Odjednom krene nekontrolirano vibrirati i, što je najgore, čuje se jako glasno. 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Problem je softverski, a Apple je jučer počeo puštati nadogradnju koja to rješava. No osim te neobične pojave bilo je još mnogo zanimljivih događaja, pogotovo ako volite baš geeky stvari. Npr. kineski YouTube kanal Geekerwan napravio je do sada najbolji test zadnjih nekoliko generacija flagship procesora i razotkrio mnogo problema u Android kampu. Tu je i detaljan pogled na otkazani LG Rollable – uređaj koji se jednim klizanjem mogao pretvoriti iz telefona u tablet. Nakon toga LG je zatvorio mobilnu diviziju i Rollable nikada nije ugleda svjetlo dana.

Youtube je pak uveo mogućnost monetizacije Shorts videozapisa, a cijeli program počinje od sljedeće godine. Procurile su i snimke gameplaya iz vrlo rane verzije GTA 6, a Nvidia je predstavila nove zvjerske grafičke kartice. Sve to i puno više možete pronaći u novoj epizodi Newsboxa ispod.

MyKi Kids Watch 4 Lite pametni sat za djecu u Eronetu – https://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/kids-watch-4-lite-p514?t=SN2

Objava Najčudniji problem s kamerom na telefonu… do sada! – Newsbox #41 (VIDEO) prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -