Tehnologija

Narukvica za košarkaše! Honor Band 5 Basketball Edition sada je samo 14.95 EUR na Cafago webshopu!

Ako ste pročitali naslov i pomislili: “Zar je moguće da postoji pametna narukvica za košarkaše?” onda ste bili jednako iznenađeni kao i mi. Ali da, izgleda da Honor ima posebnu verziju Band 5 narukvice koja se zove Basketball Edition. U odnosu na “obične” pametne narukvice razlikuje se u tome što ima “profesionalno praćenje aktivnosti tijekom igranja košarke” (što podrazumijeva praćanje 10 vrsta podataka kao npr. “jump in the air time”). Tu je i analiza držanja tijela tijekom trčanja. E sada…. koliko narukvica od 14.95 EUR (uz kupon) može profesionalno pratiti neku aktivnost? U svakom slučaju sigurno će biti bolje od one koja nije specijalizirana za to.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Još jedna zanimljiva stvar je da Honor Band 5 Basketball Edition možete nositi na ruci ili zavezati na tenisicu, ovisno o tome kakve podatke trebate u tom trenutku. Inače, narukvica je vodooptorna do dubine od 50 metara i ima manje-više sve standardne stvari koje očekujete na sličnim uređajima. Prati aktivnost, obavijestiti će vas ako imate obavijesti na telefonu, možete odbiti poziv itd. Više informacija o ovom zanimljivom uređaju možete pronaći na linku ispod. Vodite računa da će se cijena od 14.95 EUR pojaviti tek kada unesete dolje navedeni kupon.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3PCBmmF
Cijena: 14.95 EUR uz kupon kod FFHONB5
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU


(Sponzorirani članak)

Objava Narukvica za košarkaše! Honor Band 5 Basketball Edition sada je samo 14.95 EUR na Cafago webshopu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -