Tehnologija

Nova mračna avantura u najavi

The Inquisitor, novi fantasy RPG razvijen od strane Kalypso Media i The Dust-a, inspiriran je serijom romana poljskog pisca Jaceka Plekara, a nedavno je objavljen novi trailer koji detaljnije otkriva radnju igre.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Glavni lik, inkvizitor Mordimer Madderin, predstavlja jednog od članova reda inkvizitora osnovanog nakon što je Isus, umjesto opraštanja, krenuo na osvetnički pohod protiv nevjernika koji su ga razapeli. Ova alternativna povijest nudi intrigantnu perspektivu i postavlja temelje za napetu priču koja će igrača držati zainteresiranog tijekom cijelog iskustva.

U ovoj igri vi ste sudac i porota, koji održava red i vjeru u Boga, a suočavate se sa svijetom punim grešnika. Odlučujete sudbinu onih koje sudite u raznim slučajevima, testirajući svoju moralnost u višestrukim granama izbora. Priča je moralno zagađena, usredotočena na religiju koja propovijeda nasilje i osvetu. Kao inkvizitor, imate slobodnu vlast da primijenite bilo koje metode i alate koji su vam potrebni, uključujući i okrutna ispitivanja iz vremena prave inkvizicije. Imate sposobnost ulaska u Podzemlje, gdje možete otkriti dublje tajne, ali i suočiti se s mračnom silom koja prijeti da vas uništi. Vaše odluke će odrediti kakav ćete inkvizitor biti – onaj od milosti ili osvete – i kakav ćete trag ostaviti na ovom svijetu.

Trailer također otkriva da će igra sadržavati i elemente RPG-a, što će omogućiti igračima da prilagode svoj lik prema vlastitim preferencijama i stilu igre. The Inquisitor će biti dostupan na PC-u, a konkretni datum izlaska još nije poznat.

IZVOR/SOURCE

Objava Nova mračna avantura u najavi prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -