Tehnologija

Ovaj Lenovo tablet ima OLED ekran, 6 GB RAM-a i košta samo 278 EUR uz BESPLATNU dostavu! Nema poreza…

Ako tražite povoljan tablet s impresivnim specifikacijama (i od poznatog brenda) onda Tomtop webshop ima iznimno zanimljivu ponudu za vas. Naime trenutno je na akciji Lenovo XiaoXin Pad Pro 11.5″ tablet koji trenutno možete imati za samo 278 EUR (porez već uračunat u cijenu, dostava besplatna). Kako je moguće da je ovako jeftin? Lenovo zapravo ima isti ovakav globalni model (Tab 11 Pro) ali je osjetno skuplji pa su se mnogi trgovci dosjetili da instaliraju globalni ROM na kinesku varijantu i praktički dobijete globalni model po znatno nižoj cijeni. Nismo ga sami testirali pa ne znamo kako funkcionira, ali ima mnogo videa na Youtube koji ga hvale pa ako vam djeluje zanimljivo možda ne bi bilo loše da prvo pogledate koji video o njemu. S obzirom na hardver koji dobijete za ovu cijenu definitivno je vrijedno istraživanja i nije ni čudo da ga svi hvale.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Prije svega tu je 11.5″ 2,5K OLED ekran s podrškom za Dolby Vision i HDR10 što je samo po sebi nekima dovoljno da ga kupe. No tu onda ide Snapdragon 730 procesor, 6 GB RAM-a, 128 GB interne memorije, 8600 mAh baterija i čak četiri zvučnika s podrškom za surround. Stražnja kamera je 13 MP, a prednja 8 MP i podržava otključavanje licem. I sve to za 278 EUR s već uračunatim porezom (znači nema dodatnih troškova) i uz besplatnu dostavu. Ako vam ponuda djeluje zanimljivo više informacija možete pronaći na linku ispod. Nemojte samo dugo čekati s kupovinom jer su količine ograničene.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3EF35hU
Dostava: Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU. Besplatna dostava.


(Sponzorirani članak)

Objava Ovaj Lenovo tablet ima OLED ekran, 6 GB RAM-a i košta samo 278 EUR uz BESPLATNU dostavu! Nema poreza… prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -