Tehnologija

Ovaj maleni projektor ima Android, može poslužiti kao bluetooth zvučnik i košta samo 152.99 EUR na EU skladištu!

Ako ste u potrazi za malenim i lako prenosivim projektorom koji će vam poslužiti za gledanje filmova dok ste na kampiranju ili na moru, ili možda da radite prezentacije, onda Cafago ima super ponudu za vas. Naime na akciji je D063 prenosivi projektor s ugrađenom 7000 mAh baterijom. To je dovoljno za dva sata neprekidnog rada, a naravno to možete dodatno produžiti spajanjem na Powerbank. Cijena? Samo 152.99 EUR na EU skladištu što znači da je porez već uračunat u cijenu i da možete računati na brzu dostavu (do 5 radnih dana).

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

DImenzije projektora su 110x74x74mm što ga čini iznimno kompaktnim, dok je težina svega 410 grama. Nativna rezolucija je 480p, kontrastni omjer 400:1, svjetlina 100 lumena, a trajnost lampe je do 30 000 sati. Ugrađeni zvučnik ima snagu od 3W, a zanimljivo je i da ga možete koristiti kao bluetooth zvučnik. Hardver je sličan Android TV Boxovima, pa tako dolazi 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i predinstaliranim Androidom 9. Više informacija o ovom zanimljivom proizvodu možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3OzDtcI
Dostava: 8.56 EUR. Moguća samo u EU. Porez već uračunat u cijenu


(Sponzorirani članak)

Objava Ovaj maleni projektor ima Android, može poslužiti kao bluetooth zvučnik i košta samo 152.99 EUR na EU skladištu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -