Tehnologija

Ovako će izgledati Galaxy S23 modeli!

Očekuje se da Samsung u drugom mjesecu sljedeće godine predstavi svoju Galaxy S23 flagship seriju. O modelima iz ove serije saznali smo mnogo detalja, a jučer su se na internetu pojavile fotografije lažnih modela Galaxy S23 telefona, koje zapravo otkrivaju izgled telefona.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Iako su prije nekog vremena osvanuli renderi Galaxy S23 telefona, sada dobivamo i fotografije uživo. Istina, radi se o lažnim modelima, ali najvjerovatnije je da će ovako zaista izgledati telefoni.

Tako na fotografijama primjećujemo da će sva tri telefona imati istu ideju kada je u pitanju raspored kamera na zadnjoj strani. Zapravo, Galaxy S23+ i Galaxy S23 preuzet će tu ideju od Galaxy S23 Ultra telefona, koji će u tom smislu nastaviti stopama prethodnika.

Tako sva tri telefona posjeduje tri senzora kamere u nizu, bez bilo kakvog izreza. Galaxy S23 Ultra model ima još dva senzora kamere pored, koje nemaju ostala dva modela. Kada je riječ o samim detaljima kamera, očekuje se da će S23 Ultra model imati 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela. Ono što je još jedna razlika jeste ta što će jedino Galaxy S23 Ultra model imati kutijasti dizajn, dok će Galaxy S23 i S23+ imati zaobljen dizajn.

Naravno, Galaxy S23 Ultra je i najveći model iz ove serije i veličina njegova ekrana trebala bi biti 6,8“. Jedino ovaj model podržava S-Pen. Galaxy S23 bit će najkompaktniji član ove serije s veličinom ekrana od 6,1“, dok će Plus model imati veličinu ekrana od 6,5“.

Na donjem bridu telefoni posjeduju zvučnik u USB-C priključak, dok S23 Ultra posjeduje i gore navedeni utor za S-Pen.

IZVOR/SOURCE

Objava Ovako će izgledati Galaxy S23 modeli! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -