Tehnologija

Ove zanimljive Lenovo bežične slušalice sada su SAMO 16 EURA uz besplatnu dostavu na Cafago webshopu!

Tražite povoljne TWS bežične slušalice od poznatog brenda? Cafago ima akcijsku ponudu koja bi vas mogla zanimati. Naime trenutno su na akciji vrlo zanimljive Lenovo QT81 bežične bluetooth slušalice koje sada možete kupiti za samo 16 EUR! Porez je već uračunat u cijenu, a osim toga možete računati i na besplatnu dostavu. Kao sve slične slušalice, dolaze u posebnoj kutijici, a nakon što ih jednom ručno uparite s telefonom, poslije će biti dovoljno da samo otvorite kutijicu i slušalice će se same povezati s telefonom. Ono što ovu kutijicu čini posebnom je što ima mali ekran koji prikazuje stanje baterije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Lenovo tvrdi da je domet slušalica do 10 metara, pod uvjetom da nema nikakvih prepreka između slušalica i telefona. Imaju IPX4 certifikat tako da se ne morate brinuti da ćete ih oštetiti znojem ili na laganoj kiši. Baterija može izdržati do 4 sata slušanja glazbe pri normalnoj glasnoći, no kako kutijica ima bateriju od 1200 mAh pa možete računati na 60 sati slušanja glazbe bez punjača. Štoviše, kutijicu možete koristiti kao mini powerbank za telefon! Slušalicama se upravlja preko touch kontrola koje se nalaze na obje slušalice. Više informacija o ovom zanimljivom proizvodu možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3JHxKNV
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Objava Ove zanimljive Lenovo bežične slušalice sada su SAMO 16 EURA uz besplatnu dostavu na Cafago webshopu! prenijeta sa portal Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -