Tehnologija

Ovo su najzanimljiviji telefoni koji će biti predstavljeni u ovom mjesecu! – Samsung, Realme, OnePlus…

Tek smo uplovili u 2022. godinu i pred nama je gotovo 12 mjeseci u kojim ćete najvažnije vijesti iz svijeta tehnologije, nadamo se, pratiti na našem portalu. U prvom mjesecu ove godine na tržištu pametnih telefona neće debitovati ni Samsungova Galaxy S22 serija, naravno ni Appleova iPhone 14 serija, no zato će tu biti nekoliko zaista zanimljivih modela. U nastavku članka donosimo vam listu najzanimljivijih telefona koji će biti predstavljeni u tekućem mjesecu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE općenito je jedan od najiščekivanijih telefona već neko vrijeme. Iako se očekivalo da će ovaj telefon biti predstavljen na ljeto prošle godine, Samsung će nasljednika Galaxy S20 FE telefona predstaviti možda već sutra, iako još nemamo službeni datum predstavljanja.

OnePlus 10 serija

OnePlus 10 serija trebala bi uključivati OnePlus 10 i OnePlus 10 Pro, a oni će stići kao nasljednici OnePlus 9 i 9 Pro telefona, koji su predstavljeni prošle godine. Očekuje se da će ovi telefoni ponuditi vrhunske specifikacije, a kao mogući datum predstavljanja spominje se 11.01.2022. godine.

Realme 9i

Prvi telefon iz nadolazeće Realme 9 serije kojega će ova kineska kompanija predstaviti bit će Realme 9i, koji će biti najjeftiniji telefon iz ove serije, a ujedno i jedini sa 4G podrškom. Ovaj bi telefon trebao biti predstavljen 10.01.2022. godine u Vijetnamu, a pogonit će ga Snapdragon 680. Telefon će navodno biti opremljen IPS LCD ekranom, tri kamere straga i 5000 mAh baterijom.

Realme GT 2

Realme bi sutra trebao predstaviti i dva telefona visoke klase iz svoje ponude, a to će biti Realme GT 2 i GT 2 Pro. Očekuje se da oba ova telefona ponude vrhunske specifikacije, a poznato je da će GT 2 Pro biti pogonjen Snapdragon 8 Gen 1 čipom, koji je predstavljen krajem prošle godine. Pro model će se navodno moći pohvaliti vrhunskim performansama kamera.

Objava Ovo su najzanimljiviji telefoni koji će biti predstavljeni u ovom mjesecu! – Samsung, Realme, OnePlus… prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -