Tehnologija

Popusti do 62%! Windows 10 Professional već od 6.15 EUR, Microsoft Office jeftiniji nego ikada! Keysfan Halloween akcija je krenula!

Provjerena trgovina (ocjena 4.8/5 na TrustPilot) s instant dostavom i vrlo jeftinim cijenama licenci za popularni softver kao što su Windows i Office. To je najkraći opis Keysfan webshopa koji nastavlja sa svojim super ponudama. Ovaj put u pitanju je velika Hallowen akcija koja donosi jednu novost u ponudu. Windows 10 Pro može biti vaš već od 6.15 EUR po licenci ako kupite paket od pet ključeva (30.75 EUR). Ako vam treba samo jedan ključ tj. licenca ne brinite – i dalje je vrlo povoljnih 7.59 EUR. Windows 10 uvijek možete besplatno nadograditi na Windows 11.

No ako vam treba Windows 11 odmah, možete ga imati već od 13.31 EUR. Novost u ponudi je kupovina velikih količina Office / Windows 10 / Window 11 ključeva (50 ili 100 komada) pa bacite pogled i na to. Za Office pak imate brojne fantastične ponude. Npr. paket od pet licenci za Office 2021 trenutno je samo 68.67 EUR. To je 13.73 EUR po ključu! Ako vam treba samo jedna licenca, na raspolaganju imate sve od Office 2016 pa sve do Office 2021. Najbolje od svega je što je kupovina jako jednostavna.

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod. Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Do 62% popusta na Office 2021 & Bundles (Kupon kod: BKS62)

Do 50% popusta na Windows (Kupon kod: BKS50)

Licence u veleprodajnim količinama

图形用户界面

描述已自动生成

Praktični alati za vaše računalo

Discover More Tools>>>

Objava Popusti do 62%! Windows 10 Professional već od 6.15 EUR, Microsoft Office jeftiniji nego ikada! Keysfan Halloween akcija je krenula! prenijeta sa portala Bajtbox.