Tehnologija

Radosne vijesti – Samsungova COOL aplikacija konačno stiže u više zemalja!

Good Lock je aplikacija koja korisnicima omogućava razne prilagodbe na Galaxy telefonima, kada su u pitanju funkcije, opcije, dizajn itd. Moguće je prilagoditi veliki dio stvari na telefonu, pa čak i aplikaciju Postavke koristeći adekvatan Good Lock modul. Međutim, ono što je mana ovoj aplikaciji jeste to što je već duže vrijeme ograničena na odabrana tržišta, ali čini se da se to konačno mijenja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Korisnici Galaxy telefona koji vole prilagođavati postavke na svom telefonu imaju to priliku uraditi putem aplikacije Good Lock, koju je moguće preuzeti na Galaxy Store-u. Nažalost, aplikacija nije dostupna na velikom broju tržišta, ali posljednjih dana više korisnika Galaxy pametnih telefona primjećuje da su aplikacija Good Lock i njeni moduli dostupni i u njihovoj zemlji.

Prema dosadašnjim izvještajima korisnika, Good Lock aplikacija, kao i prateći moduli, dostupni su i u Austriji, Belgiji, Brazilu, Finskoj, Maleziji i Holandiji. Aplikacija bi također mogla biti dostupna u drugim zemljama, ali trenutno ne postoji zvanična lista koja bi to potvrdila.

Ako živite u bilo kojoj od gore navedenih zemalja i imate Galaxy pametni telefon, sada imate priliku instalirati aplikaciju Good Lock i njene module, kao što su Wonderland i Nice Catch iz Galaxy Store-a. Moguće je da je aplikacija dostupna i u još nekim zemljama.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, trenutno aplikacija nije dostupna na Galaxy Store-u za korisnike Galaxy telefona u našoj zemlji. Situaciju u ostalim zemljama regije ne znamo, ali ako ste primijetili da je aplikacija Good Lock dostupna na Vašem Galaxy telefonu u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji itd., javite nam u komentarima.

IZVOR/SOURCE

Objava Radosne vijesti – Samsungova COOL aplikacija konačno stiže u više zemalja! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -