Tehnologija

Samsung je iritantan…kaže Apple! (VIDEO) – Newsbox #29

Povodom dokumentarca za petnaestu godišnjicu iPhonea, otkriveno je kako su tvorci Applea gledali na Samsung prije nekih 10 godina. Prema njihovim mišljenjima, Samsung ih je itekako iritirao. Štoviše, smatrali su da je Samsung samo krao njihove ideje i stavljao ih u telefone s većim ekranom.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

No priču o vječitu rivalstvom prekidamo novim vijestima o ničemu. Naime, Nothing je potvrdio da će Nothing Phone (1) imati Qualcomm Snapdragon 778G+, a ono „+“ je bitno ne samo zbog par funkcija, nego i zbog zanimljivog dizajna kojeg realno Phone (1) ima. Slučajno je procurila i crna verzija ovog telefona koja je prema mom mišljenju još i zanimljivija.

Među ostalim stvarima, ovog tjedna je ARM predstavio nove vrste jezgri za buduće Android telefone. Kad su predstavili nove Cortex-X3 jezgre, osim brzinom, nisu spominjali ništa o manjoj potrošnji energije ili zagrijavanju što je blago rečeno, zabrinjavajuće. Uz Cortex A-715, tu je novi i njihov najsnažniji Immortalis G-715 GPU koji će podržavati Ray Tracing. O tome imam i poseban meme u videu jer se toliko ne slažem s njihovim tvrdnjama.

Pored svega navedenog, tu je i novi trik koje će Snapchat naplaćivati kao i novi napad SAD-a na TikTok. Šećer na kraju je jedna legendarna računalna igra koja je začudo došla na Android telefone. Ugodan vam vikend i odmorite se te se sakrijte od ove vrućine koja nas progoni ovih dana. Uživajte u novom Newsboxu.

Objava Samsung je iritantan…kaže Apple! (VIDEO) – Newsbox #29 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -