Tehnologija

Skriva li Apple ovo namjerno? (VIDEO) – Newsbox #23

Na iPhoneima već neko vrijeme postoji stvarno odlična opcija koju donedavno nitko nije ni znao pronaći. Toliko o tome da je iPhone jednostavniji od Androida, ali svakako smo otkrili i što je to novo te kako se koristi.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Uz to, stigao je novi i najskuplji Android telefon (ako ne računamo one zlatne verzije telefona) koji doslovno košta kao dva iPhonea 13 Pro. Taj telefon dolazi od nekada popularne, a sada neprežaljene tvrtke te barem u teoriji, ostavlja bez daha.

Elon Musk se nešto nećkao ovog tjedna oko kupovine Twittera te se i sam Twitter tu mora potruditi da bi se spasili dugova kod novog „gazde“.

Također, kako nas često pitate mogu li se emoji na Android telefonu promijeniti (najčešće tražite one kao na iPhoneu), našli smo aplikaciju koja i to omogućava (testirali smo je na Samsung telefonima i radi).

U prethodnom tjednu se mnogo toga dogodilo te je Huawei slučajno omogućio besplatno preuzimanje aplikacija koje se inače plaćaju. Ovo je poprilično velik sigurnosni propust te ide na štetu developera koji svoje aplikacije stavljaju na Huawei AppGallery.

Mnogo vijesti, korisnih trikova i tonu lošeg humora imate u našoj novoj Newsbox epizodi. Uživajte i ugodan Vam vikend!

Objava Skriva li Apple ovo namjerno? (VIDEO) – Newsbox #23 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -