Tehnologija

Supernova poklon dobrodošlice

BANJALUKA – Supernova je obezbijedila super pogodnosti svojim klijentima u prvih šest mjeseci za korištenje Supernova usluge.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Supernova

Tako će korisnici u prvih šest mjeseci imati 20 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za odabranu uslugu ili paket usluga, superstar videoteku sa odličnim naslovima (bez dodatne mjesečne naknade) te plus TV paket  –  dodatni paket sa raznovrsnim TV kanalima (bez dodatne mjesečne naknade).

„Preporučujemo da gledate Supernova digitalnu televiziju [1] jer je super jednostavna i laka za korišćenje. Zabavna je i moderna. Možete je gledati na svom televizoru i mobilnim uređajima sa naprednim TV funkcionalnostima: gledaj ispočetka, gledaj propušteno i pauziraj gledanje (na većini najkvalitetnijih TV kanala), Nick+ videotekom za najmlađe i više od 230 TV i radio kanala u Supernova DTV osnovnom paketu“, poručuju iz ove kompanije.

Iz Supernova ponude [2] preporučujemo korištenje Supernova TRIO za 47,12 KM u prvih 6 mjeseci (redovna cijena 58,90 KM). Cijene su sa PDV-om. Korisnički ugovor se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca. PR

Objava Supernova poklon dobrodošlice prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -