Tehnologija

Tehnologija postaje bizarna! “Mrtvi” čitaju priče za laku noć… (VIDEO) – Newsbox #28

Kako bi se osjećali da vam mrtvi član rodbine, robotskim glasom, čita priče za laku noć? Siguran sam da vam je reakcija na to bila zgražanje, barem većini, no ekipa iz Amazona misli da je to “dirljivo” pa su na Amazon MARS konferenciji pokazali tu mogućnost. Točnije Alexa (Amazonov virtualni asistent / asistentica) je djetetu, glasom njegove preminule bake, čitala priče za laku noć. Tehnologija je jako fascinantna, ali u isto vrijeme lako se može vidjeti kako se može zloupotrijebiti.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

A ako mislite da nas telefoni (i umjetni glasovi mrtvih ljudi) još više odvajaju od stvarnosti, čekajte da vidite što Apple sprema. Sudeći prema poznatom analitičaru Ming Chi Kuo-u, Apple će u prvom mjesecu 2023. godine predstaviti najnapredniji AR/VR uređaj na svijetu. Što se tiče telefona, ovaj tjedan nije bilo puno događanja, ali je bilo zanimljivo. Poco je predstavio naizgleda fantastični (i još bitnije  – povoljni) Poco F4 5G i gamerski Poco X4 GT, a Samsung se našao u problemima radi loše reklame za vodootpornost. Sve to i puno više možete pronaći novoj epizodi Newsboxa ispod.

Galaxy S22 + besplatne Buds Pro slušalice u HT Eronetuhttps://bit.ly/3NkUDab

Objava Tehnologija postaje bizarna! “Mrtvi” čitaju priče za laku noć… (VIDEO) – Newsbox #28 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -