Tehnologija

Upoznajte Supernova VPN tehnologiju za povezivanje korporativne mreže

BANJALUKA – U svijetu poslovanja gdje se brzina i sigurnost podataka smatraju ključnim, tehnologije kao što su MPLS (Multiprotocol Label Switching) VPN postaju sve važnije za povezivanje korporativnih mreža na efikasan i bezbjedan način.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Supernova


Ova tehnologija koju vam nudi kompanija Supernova omogućava da različite lokacije deluju kao da su dio iste Ethernet mreže, čime se olakšava dijeljenje resursa i komunikacija među radnicima na različitim lokacijama. VPLS VPN se često koristi za stvaranje virtuelne LAN mreže između udaljenih poslovnih lokacija.
Prednosti MPLS VPN tehnologija leže u pouzdanosti i brzini. Kroz korišćenje visokih performansi mreže, korporacije mogu ostvariti nisku latenciju i pouzdane veze.

Takođe, MPLS VPN pruža visok nivo sigurnosti jer je saobraćaj unutar virtuelnih tunela enkriptovan, čime se minimizira rizik od neovlašćenog pristupa.

VPN je moguće prilagoditi sa već postojećim korisničkim sistemima u kompaniji, a prednosti korištenja ovog Supernova rješenja su višestruke:
• povezujete sve računare u jednu korporativnu mrežu
• dobijate fleksibilnost prilikom širenja uspostavljenog sistema
• pouzdanost, sigurnost i kvalitet sistema
• koristite mrežu koja je kreirana prema specifičnim potrebama vaše organizacije.
Za više informacija o ovom rješenju zakažite sastanak sa Supernova timom na ovom linku.

Objava Upoznajte Supernova VPN tehnologiju za povezivanje korporativne mreže prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -