Vijesti

ATOS banka slavi rođendan i nagrađuje klijente

BANJA LUKA – ATOS BANK a.d. Banja Luka u mjesecu maju slavi rođendan, a tim povodom i nagrađuje svoje klijente. Naime, banka od 23. maja prošle godine posluje pod novim poslovnim imenom ATOS BANK a.d. Banja Luka, a postoji na tržištu Republike Srpske od 1. marta 1999. godine.

„U proslavu rođendana uklopila se i kampanja ATOS Banke i kompanije Visa, koja će trajati do kraja juna. Kad je u pitanju rođendanska kampanja, ona će trajati do kraja mjeseca juna, a prvih 2305 klijenata koji u maju i junu potroše 300 KM dobijaju 30 KM na svoj račun. Drago nam je što ćemo upravo rođendan proslaviti uz kampanju saradnji sa kompanijom Visa, te klijente koji u mjesecu maju i junu izvrše plaćanje sa ATOS BANK Visa platnim karticama čeka iznenađenje na računu“, izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastaviti da prati savremene trendove poslovanja, koje konstantno unapređuju a poslovne aktivnosti su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, kako bi klijentima bili na raspolaganju 24/7.

Više informacija o našoj kampani, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://www.atosbank.ba/content/read/visa_kampanja_2023, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

PR

Objava ATOS banka slavi rođendan i nagrađuje klijente prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.