Vijesti

Banka Poštanska štedionica: Akcijski gotovinski krediti za samo 102 minuta!

BANJALUKA – Postanite korisnik gotovinskog kredita uz fiksnu kamatnu stopu u periodu otplate do pet godina i iskoristite mogućnost obrade kredita u periodu do 102 minute!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Banka Poštanska štedionica

„Ovaj gotovinski kredit se može odobriti uz kamatnu stopu koja se kreće već od 3,50 odsto, dok je jedinstvena mogućnost obrade u kratkom roku simbolična pogodnost u novoj 2023. godini s ozbirom na to da Banka Poštanska štedionica Beograd, kao jedini akcionar BPŠ Banke, proslavlja 102 godine postojanja“, poručuju iz Banke Poštanske štedionice.

Pored ove akcije, svi novi korisnici mobilnog ili elektronskog bankarstva za fizička lica imaju mogućnost da koriste ove digitalne servise bez mjesečne naknade za prva tri mjeseca.

Ove atraktivne ponude važe do 31.03.2023. godine, a pogodnosti će se odnositi na sve klijente koji do ovog datuma podnesu zahtjev za gotovinski kredit ili za korištenje mobilnog ili elektronskog bankarstva za fizička lica.

Sve potrebne informacije pronađite na stranici www.bpsbl.com ili u poslovnicama Banke Poštanska štedionica a.d. Banja Luka. PR

Objava Banka Poštanska štedionica: Akcijski gotovinski krediti za samo 102 minuta! prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -