Vijesti

BiH se promovira kao incentive travel destinacija

Tokom četverodnevne posjete, 10 predstavnika vodeće turske incentive travel industrija stekli su uvid u ono što zemlja može ponuditi kako bi privukla ovaj luksuzni i skupi segment putovanja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Iskusili su uzbudljiv rafting na rijeci Neretvi, izuzetni safari s divljim konjima u Livnu, autentični doživljaji “slave” i dajaka u Banjaluci, jedinstvenost Sarajeva i očaravajuće prirodno okruženje farme Malak u Kaknju.

Incentive travel najbolje se uklapa u planove BiH za privlačenje dolazaka turista s većom platežnom moći i dužim boravkom, navode iz Usaid Turizam projekta di daodaju da su posjetitelji su bili zadivljeni mogućnostima koje BiH nudi, a koje im do sada nisu bile poznate!

Studijsko puovanje nedavno je organizirao Devim Tours Sarajevo u partnerstvu sa USAID Turizam projektom i Turkish Airlines, uz podršku Turističke organizacije Republike Srpske Republic of Srpska – Visit Srpska, Turističke organizacije Grada Banja Luka Visit Banja Luka, Hotela Buna, Courtyard by Marriott Banja Luka, Hotela Monti Sarajevo, Visit Konjic, Malak Farme i Continental Adventure, prenosi indikator.

(Haber.ba)

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -