Vijesti

Bingo ponovo otvorio svoj objekat u Bijeljini

Radi se o prvom Bingo plus marketu u Bijeljini, smještenom u prizemlju tržnog centra Emporium. Ovoga puta market je obogaćen i novim asortimanima, pa je to mjesto na kojem će posjetioci svakodnevno moći kupiti različite i svježe namirnice.

Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Bingo, istakla je važnost ponude na svježim odjelima.

„U vrijeme kada je život užurban, a ponuda namirnica raznolika, naš Plus format trgovine pokazao se kao odličan za svakodnevne kupovine gotovih jela, ali i svježih namirnica, na čemu nam i jeste fokus. Cilj nam je ponuditi kupovinu u ugodnom ambijentu uz pristupačne cijene i bogat asortiman. Sigurni smo da će kupci ovdje pronaći sve što im je svakodnevno potrebno, naročito jer sada imamo gastro odjel, proširen odjel delikatesa i mesnice, te pekaru“, kazala je Paunoski.

Povodom otvorenja, Bingo je pripremio poklon pakete, kao i besplatne kupovine za one najsretnije posjetioce, a organizovali su i degustacije te akcijske ponude. Sada će svakodnevna kupovina biti mnogo lakša i brža, a u odabiru će kupcima biti na raspolaganju i prošireni tim kojeg čine 33 uposlenika.

Podsjećamo, da je ovaj objekat u okviru robne kuće Emporium, jedna od trgovina nekadašnjeg Interexa, koji je kompanija Bingo akvizirala krajem 2014. godine. U martu ove godine, market je zatvoren zbog renoviranja, a za kupce je ponovo otvorio svoja vrata 20. aprila 2022. godine.

Ukupno u Bingovoj maloprodajnoj mreži danas ima deset marketa Plus formata, a u trgovačkom centru Emporium je otvoren prvi takav market u Bijeljini.

(Haber.ba)