Vijesti

DANAS ISPLATA 426.400 KM RADNICIMA Pomoć građanima Srpske stiže

„Ukupno 1.066 radnika iz sedam zdravstvenih ustanova dobiće jedan vid zahvalnosti od grada“, rekao je Javor novinarima u Prijedoru.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

On je naveo da će rukovodstva ustanova i sindikati precizirati ko će dobiti novac.

„Stav zajedno Gradske uprave i direktora zdravstvenih ustanova je da svaki radnik dobije po 400 KM pomoći, jer smatramo da ne treba dijeliti radnike na medicinske i nemedicinske“, poručio je Javor.

On se zahvalio bolnici „Dr Mladen Stojanović“ i Domu zdravlja koji su, prema njegovim riječima, podnijeli najveći teret pandemije, a pored ovih ustanova, pomoć će dobiti i radnici Doma za starija lica, Doma za lica s invaliditetom, Gradske apoteke, te organizacionih jedinica transfuzije i medicine rada.

Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Prijedor Miloš Marjanović rekao je da će novac biti operativan do kraja sedmice, da se odnosi na radnike koji su bili zaposleni zaključno sa 31. decembrom prošle godine i da je na sindikatima da odluče o raspodjeli pomoći.

Direktor bolnice Andrija Vukotić rekao je da svi radnici treba da dobiju pomoć i da su svi dali doprinos, a da nije dobro praviti polarizaciju među radnicima.

BONUS VIDEO:

Objava DANAS ISPLATA 426.400 KM RADNICIMA Pomoć građanima Srpske stiže prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -