Vijesti

Donirali prijatelji!

U prethodnim danima, predstavnici kompanije m:tel posjetili su osnovne škole u Kozarskoj Dubici i Banjaluci. Za potrebe Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“ u Kozarskoj Dubici, m:tel je obezbijedio smart televizor. Milica Kondić, predstavnik kompanije m:tel uručila je ovaj televizor, te svim učenicima i nastavnicima poželjela što uspješnije savladavanje novih obrazovnih izazova.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Ljiljana Stojčić Torbica, direktorka škole, zahvalila je kompaniji m:tel na donaciji, a nastavnica geografije iz ove škole Ana Vrban naglasila je da će zahvaljujući ovoj donaciji učenici moći na savremen način da savladavaju novo gradivo. „Nastava više neće biti samo klasična kao do sada, nego zanimljiva i interesantna, te se nadamo da će tako lakše da stiču nova znanja“, rekla je Vrban.

Predstavnici kompanije m:tel posjetili su i Osnovnu školu „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, donijevši im donirani kancelarijski namještaj – ormare, stolove i stolice, koji je ovoj školi bio neophodan za redovno odvijanje nastave.

Kako ističu u m:tel-u, ovo su konstantne aktivnosti koje kompanija sprovodi otkako postoji – podrška i pomoć zajednici, bez obzira na to da li je u pitanju veliki humanitarni projekat ili jedan televizor. Gdje god je to potrebno, ova društveno odgovorna kompanija svojim djelima potvrđuje smisao slogana „Niste sami, imate prijatelje“.

BONUS VIDEO:

Objava Donirali prijatelji! prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -